ZBOGOM POLUFINALU

Podravka na korak do iznenađenja protiv Viborga

28.02.2009 u 17:04

Bionic
Reading

Rukometašice Podravke izgubile su od danskog Viborga sa 26:31, te su na taj način propustile ostati u igri za polufinale Lige prvakinja. Iako rezultat izgleda uvjerljivo, Podravka je do 55. minute imala 26:26. Šteta, jer u jednom su času nadoknadile i minus sedam

Rukometašice Podravke bile su na korak do velikog iznenađenja i pobjede nad danskim Viborgom. Međutim, kako se rezultat kretao, već nakon 30 minuta izgledalo je da je sve riješeno. Gošće su na odmor otišle sa 17:10. No, u drugom dijelu Jelčić i Ungureanu zaključale su mrežu te pogurale svoje suigračice u napadu do preokreta. Korak po korak smanjivale su zaostatak za Viborgom, kojem je u drugom dijelu nedostajala obrana Haraldsen. Tako je u 48. minuti Bulath napokon pogodila za 21:21.

U tom ritmu nastavile su 'podravkašice', preko Franić, Šerić i Penezić bile su u 'egalu' s Viborgom. Ipak, očito im je u toj rezultatskoj jurnjavi ponestalo snage te su kod 26:26 jednostavno - stale. Igračice Viborga su do kraja utakmice zabile pet golova i otišle do 'velikih' 31:26.