KONAČNO NA TRŽIŠTU

Počela sezona lova na Aleksandra Hleba

31.01.2012 u 20:49

Bionic
Reading

Barcelona je u ljeto 2008. za transfer nogometaša Arsenala Aleksandra Hleba izdvojila 15 milijuna funti. Bila je to jedna od najlošijih investicija katalonskog kluba u povijesti

Iz Barcelone su u utorak objavili kako su raskinuli ugovor sa 30-godišnjim bjeloruskim reprezentativcem čiju su karijeru od napuštanja Arsenala obilježile ozljede i neuspješni povratci na teren u nekoliko klubova u kojima je dolazio na posudbe.

Stuttgart, Birmingham City i na kraju Wolfsburg pokušali su vratiti u život nekada jednog od najboljih krilnih igrača u Europi, a nakon što se vratio s posudbe iz Wolfsburga, Barcelona je odlučila prekinuti agoniju. Dogovoren je sporazumni raskid ugovora, a kao najozbiljnijeg interesenta za njegove usluge Sky Sports navodi grčki Olympiakos premda ima i nekoliko ponuda iz Premiershipa.

Osim želje za dovođenjem Hleba grčka momčad je u utorak svoje redove ojačala turskim reprezentativcem Colinom Kazim-Richardsom koji je stigao na posudbu iz turskog Galatasaraya do kraja tekuće sezone, a kao i u većini sličnih slučajeva Olympiakos ima pravo prvokupa u narednom prijelaznom roku.