BRUGGE U SOLUNU

Pobjeda PAOK-a olakšava i Dinamu?

01.12.2010 u 08:36

Bionic
Reading

Rasplet u skupini D Europske nogometne lige mogao bi se dogoditi već u četvrtak. Ukoliko PAOK dobije Club Brugge, a Dinamo u gostima Villarreal, tad će Grci na Maksimiru u zadnjem kolu igrati revijalnu utakmicu protiv domaćina

Dojam je da je PAOK uoči starta natjecanja u skupini D Europske lige bio najveći autsajder, no kako je vrijeme prolazilo, tako je grčka momčad rasla na ljestvici uspješnosti i danas je ponajveći favorit za prolazak u proljetni dio natjecanja. Pobjede nad Dinamom i Villarrealom na svom travnjaku osnažile su ambicije kluba iz Soluna i eventualnim trećim domaćim trijumfom bili bi realno na koračić od osvajanja jednog od prva dva mjesta.

Club Brugge je istodobno kotirao jako dobro, puno bolje od Dinama i PAOK-a, a danas je fenjeraš skupine s malim izgledima za prolazak. No izgledi zaista postoje i uvjetovani su s dvije pobjede, nad PAOK-om u gostima i Villarrealom na svom terenu. Nemoguća misija? Definitivno ne, uostalom niti je grčka momčad baš toliko nedodirljiva, niti su Španjolci vanzemaljci. Pogotovo ne u gostima.

Jasno, navijači Dinama bit će fokusirani na gostovanje 'modrih' u Španjolskoj, no itekako će se informirati o rezultatu iz Soluna. Zagrebačkoj momčadi je tamošnji rezultat utoliko važan ako ne pobijedi na Madrigalu. Tad bi se Dinamova europska sudbina u svakom slučaju rješavala u posljednjem kolu na Maksimiru.

Club Brugge - PAOK 1:1