WASTED YEAR(S)

Pjevač Iron Maidena vozio Liverpool

20.10.2010 u 17:53

Bionic
Reading

Liverpool je otišao na europsko gostovanje u Napoli, a pilot aviona kojim su putovali bio je slavni pjevač Iron Maidena Bruce Dickinson

Redsi, koji su u jeku najgore sezone u posljednjih 30 godina, ionako imaju jak rokerski predznak, a sada im se poklopilo da ih u Italiju vozi rock legenda koji avionima upravlja već više od 10 godina.

'Želio bih ih ponovno voziti. Prolaze kroz teško razdoblje, ali su golema institucija i puno znače mnogim ljudima. Bit će mi drago kada ih budem vidio u vedrijem raspoloženju', rekao je Dickinson za Liverpool Echo i odgovorio na klasično pitanje: kada bi morao birati, bi li se odrekao pilotiranja ili pjevanja?

'To je kao kad nekoga pitate koje bi svoje dijete bacio da bi spasio drugo. Od malih nogu sam opsjednut avionima i kada sam prvi put uzletio to me potpuno obuzelo. S druge strane, kada bih prestao pjevati, fanovi bi me vjerojatno linčovali.'

Nije rekao je li nešto i otpjevao uvenulim nogometnim zvijezdama, iako bi najbolji opis trenutne situacije na Anfieldu bio baš njegov hit 'Wasted years'.