PRINOVE U ZAGREBU

'Pjesnici' doveli Lapića, Maleša i Guilouzija

31.08.2011 u 12:27

Bionic
Reading

NK Zagreb je stanku zbog utakmica reprezentacije iskoristio za jačanje kadra. U Kranjčevićevu svlačionicu su stigla tri nova lica

Pauza od dva tjedna prilika je da se u redovima 'pjesnika' što prije uklope tri nove prinove. Riječ je o Mati Malešu (22), rođenom Šibenčanu, Ahmedu Guilouziju (22) porijeklom iz Tunisa koji već 12 godina živi u Italiji te Sinjaninu Stipe Lapiću (28).

Maleš igra na poziciji zadnjeg veznog, a pamti se po tomu što ga je prije tri godine Dinamo formalno oteo Hajduku. Odatle su ga 'modri' stručnjaci ubrzo proslijedili Lokomotivi, a s Kajzerice je stigao u Zagreb na jednogodišnju posudbu.

Tunižanin Guilouzija je također zadnji vezni, ali dobro se snalazi i u ulozi stopera. Za Zagreb je potpisao na tri godine, a zadnji klub u kojemu je igrao bio je trećeligaš Carpija, a kamo ga je na posudbu poslala prvoligaška Cesena.

Lista novih lica upotpunjena je Lapićem koji je stoper. Zadnja postaja prije Zagreba bila mu je korejski klub Gangwon, a prije njega nosio je dres Hajduka, nizozemskog PSV-a, ruskog Kubana, austrijskog Passhinga, moldavskog Zimbrua, Šibenika i Slaven Belupa.