splasnula euforija

Pjaca u problemima u Njemačkoj: Daleko od onog čemu se nadao!

12.02.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Marko Pjaca nije odigrao niti minute u derbiju Schalkea i Bayerna ovog vikenda, a trener Domenico Tedesco otkrio je kako se za hrvatskog reprezentativca situacija neće mnogo poboljšati u budućnosti...

Naš 22-godišnji krilni napadač promijenio je Seriju A za Bundesligu ove zime u nadi da će u redovima Schalkea pronaći potrebnu minutažu uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

  • +6
Marko Pjaca Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, iako je obećavajuće započela njegova avantura u Gelsenkirchenu, pogotkom uz dva nastupa u udarnoj momčadi, čini se da trener nije pretjerano zadovoljan njegovim doprinosom na terenu pa ga protiv Bayerna u derbiju ovog vikenda uopće nije koristio.

Da to nije bila slučajnost potvrdio je Domenico Tedesco nakon susreta, naglasivši kako trojcu Embolo, Burgstaller, Di Santo vjeruje u ofenzivi više nego ostalim igračima.

'To su fizički moćni igrači koji su nam trenutno najpotrebniji. S njima manje gubimo lopte pa će i ubuduće igrati zajedno od prve minute,' najavio je njemački stručnjak talijanskih korijena.

Tako je splasnula euforija oko Pjace koja je izbila u Njemačkoj nakon njegovog dolaska na posudbu iz Juventusa, a našem velikom talentu znatno je otežan posao osiguravanja mjesta u Dalićevoj reprezentaciji u lipnju u Rusiji...