DJECO, BIT ĆE JOŠ

Pippo poručio: Nisam još gotov

11.11.2010 u 23:21

Bionic
Reading

Nedugo nakon što je dvama golovima umalo Realu nanio prvi poraz sezone, legendarni napadač Filippo Inzaghi teško je ozlijedio koljeno. Iako je pred njim operacija i 38. rođendan uporni Pippo poručio je da nije bivši

Inzaghi, čovjek koji je ili u zaleđu ili slavi golove, borbenim je nastupom još jednom oduševio svoje navijače. Ovaj put nastupio je ispred mikrofona.

'Još sam gladan nogometa i učinit ću sve da vas uvjerim da nisam gotov. Radit ću koliko god bude trebalo i vratit ću se makar i u 40. godini života', prenosi mondo riječi velikog Milanovog strijelca koji je nastavio u emotivnom stilu.

'Hvala vam svima. Dok sam ležao pogledao sam gore i vidio da ste svi uz mene. Život i nogomet su takvi, u jednom trenutku vam sve ide od ruke a u drugom vrištite od bolova i sve se sruši...'

Za kraj je poslao poruku navijačima.

'Svi mi u dnu srca znamo da će povratak biti težak, ali učinit ću sve da uspijem. Bit će mi lakše zbog silne pozitivne energije koju dobivam sa svih strana', najavio je jednu od velikih borbi igračke karijere nekada iritantni, ali nesumnjivo veliki Pippo. Nadajmo se ne i posljednju.