ŠOU NA ULICAMA

Pijani Križanac prošao kroz tri crvena

04.03.2011 u 07:53

Bionic
Reading

Ivica Križanac upoznao je i zatvorsku ćeliju. Vozio je u alkoholiziranom stanju te proveo noć na otrežnjenju u policijskoj postaji PU splitsko-dalmatinske

Bivši hrvatski reprezentativac u noći sa srijede na četvrtak napuhao je 1,8 promila. Čeka ga prekršajna prijava zbog ugrožavanja prometa na splitskim ulicama. Naime, Križanac je, kako neslužbeno doznajemo, pod utjecajem alkohola izveo šou po splitskim cestama.

Svojim novim bijelim BMW-om X5 prošao je tri križanja (Vukovarska ulica, Velebitska i Matice hrvatske), a da se nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu. Njegovu vožnju u nacvrckanom stanju zamijetili su policajci i ubrzo ga, nešto prije 23 sata, zaustavili.

Nije ih se dojmilo kad su vidjeli da je u BMW-u bivši reprezentativac koji je slavu stekao igrajući za ruski Zenit iz St. Peterburga i koji je očito iz Rusije donio i neke druge navike.

Uglavnom, policajci su Križanca izveli iz automobila i provjerili je li u alkoholiziranom stanju. Križanac je napuhao 1,8 promila alkohola. S obzirom na to da u takvom stanju, procijenili su policajci, nije bio u stanju voziti, odnosno ugrožavao je promet, odveden je u jednu od splitskih policijskih postaja u kojoj je proveo noć i ujutro je, nakon što se otrijeznio, pušten kući.