OZLJEDE KOČILE TANDEM

Petrić: S Berbatovim ću biti još opasniji

01.10.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Fulhama Mladen Petrić uvjeren je da može tvoriti ubojiti napadački dvojac s bugarskim reprezentativcem Dimitrom Berbatovim

Obojica su ljetos stigla na Craven Cottage, Petrić iz HSV-a, a Berbatov iz Manchester Uniteda, no još uvijek nisu imali prilike zaigrati zajedno, najprije zbog ozljede hrvatskog, a potom i bugarskog napadača. U subotu je Fulham u 6. kolu Premiershipa kod kuće poražen od prvaka Manchester Cityja (2-1) iako je poveo u desetoj minuti. Strijelac je iz penala bio upravo Petrić, ali do kraja su gosti pronašli put do sva tri boda.

Petrić je priznao da je Fulham bio slab u ofenzivi, ali i izrazio uvjerenje da će njegovo partnerstvo s Berbatovim donijeti momčadi sasvim novu napadačku dimenziju.

'Mislim da zajedno možemo biti dobar napadački par. Dimitar je vrlo dobar igrač i nadam se da u budućnosti zajedno možemo stvarati probleme suparnicima,' prenosi Petrićevu izjavu Mirror.

I menadžer Fulhama Martin Jol jedva čeka da zajedno na djelu vidi dvojicu svojih najboljih napadača.

'Petrić je protiv Cityja bio dobar, ali jasno je da Berbatov ima kvalitete koje mogu napraviti razliku protiv takvog suparnika,' naglasio je nizozemski stručnjak.