OGORČENJE U SALZBURGU

'Pet slijepih sudaca oprostilo Dinamu čisti penal!'

25.08.2016 u 11:09

Bionic
Reading

Nogometaš Red Bull Salzburga Christian Schwegler smatra da je nedosuđeni penal nakon igranja rukom Sigalija bio ključan u velikom preokretu Dinama, a s njim se slaže i Valentino Lazaro...

Među nogometašima austrijskog prvaka vladalo je veliko nezadovoljstvo nakon ispadanja u posljednjoj rundi kvalifikacija za Ligu prvaka. Red Bull Salzburg dominirao je i vodio, no Dinamo je sve uspio preokrenuti i u produžetku proći dalje, što je jako pogodilo domaće igrače.

'To je sve sranje. Zaista smo glupi što nismo uspjeli tih par minuta izdržati. A tu je bio i slijepi sudac koji nam nije htio dati čisti penal. Ne znam što je to bilo,' ljutito je zaključio Valentino Lazaro, strijelac pogotka koji Salzburgu nije bio dovoljan.

Igranje rukom u kaznenom prostoru Sigalija koje početkom drugog dijela nije kažnjeno udarcem s bijele točke mučilo je nakon utakmice i druge domaće igrače.

'Možda sam loš gubitnik, ali tvrdim da nam nije suđen čisti penal. Tako nešto previdjeti, to ne mogu vjerovati. Na terenu je pet sudaca, a svaki od njih nije vidio takvo usrano igranje rukom!', ljutitio je zaključio Christian Schwegler.

Red Bullu za utjehu ostaje nastup u Europskoj ligi.