GLASOVANJE OTVORENO

Perković nominirana za europsku nadu godine

10.09.2009 u 13:34

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je primila pozivnicu Međunarodne atletske federacije (IAAF) za nastup na Svjetskom atletskom finalu u Solunu, mlada hrvatska atletičarka Sandra Perković dobila je novo veliko priznanje. Europski atletski savez (EAA) nominirao je hrvatsku rekorderku u bacanju diska za nagradu za nadolazeću europsku atletsku zvijezdu, izvijestio je danas Hrvatski atletski savez

U konkurenciji su najbolje mlade atletičarke i atletičari do 23 godine starosti, a Sandra je nominaciju zaslužila zbog europskog juniorskog naslova u Novom Sadu i osvojenog devetog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Berlinu.

Glasovanje za najbolje mlade europske atletičare traje do 20. rujna, a o pobjednicima će ravnopravno odlučivati glasovi ljubitelja atletike putem internetske stranice www.european-athletics.org te glasovi predstavnika medija, nacionalnih saveza i atletskih stručnjaka.

Nagrade za nadolazeće zvijezde, kao i one za najbolje europske atletičare, bit će uručene na svečanosti u Budimpešti 17. listopada.