REKORDAN TRANSFER

Perišićev odlazak iz Intera sada više ništa ne može zaustaviti!

17.07.2017 u 17:36

Bionic
Reading

Trener Intera Luciano Spalletti potvrdio je glasine koje kažu da su se milanski klub i Manchester United dogovorili oko odštete te da će Ivan Perišić karijeru nastaviti na Old Traffordu...

Podsjetimo, natezanje oko Intera i Manchester Uniteda traje već gotovo dva mjeseca, a iako je Ivan Perišić bio odlučan u tome da napusti Italiju i karijeru nastavi u Premiershipu, novi trener plavo-crnih pokušao ga je uvjeriti da ostane na San Siru.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Spalletti u tome nije uspio, a britanski mediji ovog su jutra objavili da je postignut dogovor između dva kluba oko odštete od 45 milijuna eura, što bi bio rekordni transfer jednog hrvatskog nogometaša.

Iako je uprava Intera tražila 50 milijuna eura, čini se da je na kraju ipak pristala na kompromis, jer Perišić je pod svaku cijenu odlučio otići iz kluba, što je bilo vidljivo čak i na posljednjim momčadskim fotografijama na kojima je pozirao vrlo ljutit. Takvog igrača nije dobro držati u svlačionici.

'Nemam vam što više reći o Perišiću. Informacije koje ste objavili prilično su točne i sve je već poznato,' priznao je svoju kapitulaciju Luciano Spalletti ovog ponedjeljka pa bi transfer mogao biti realiziran već ovog tjedna...

  • +5
Ivan Perišić na odbojkaškom turniru u Poreču Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL