TO LEVY NEĆE PRIHVATITI

Perez: Za Modrića damo 35 milijuna i ni centa više

20.07.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Predsjednik Reala Florentino Perez dao je jasno do znanja Tottenhamu da za hrvatskog nogometaša Luku Modrića iz Madrida nemaju namjeru ponuditi više od 35 milijuna eura

Čini se da su se zaoštrile pregovaračke pozicije oko potencijalnog transfera Luke Modrića iz Tottenhama u Real. Predsjednici dvaju klubova u dramatičnoj su disproporciji prema onome što očekuju odnosno nude na ime odštete za hrvatskog reprezentativca.

'Gornja granica do koje ćemo ići kod transfera Luke Modrića je 35 milijuna eura. Nemamo namjeru platiti više od toga,' izjavio je predsjednik Reala Perez.

Daleko je to od očekivanja predsjednika engleskog kluba Daniela Levyja koji je letvicu podigao na 45 milijuna eura, a s njim se složio i menadžer 'spursa' Andre Villas-Boas.

'Postoji kontinuirani interes tri različita kluba za Luku, ali važno je da Tottenham ustraje na svojim pravima. Njegova situacija ostat će nepromjenjena ukoliko ne dođe prava ponuda. Bitno je da razumijemo kako se on osjeća. Razgovarali smo i smatram da postoji obostrano razumjevanje po tom pitanju. Teška je ovo situacija za klub, ali smo mu ipak izašli u susret poručivši da smo spremni razmotriti ponude. No, ponude do sada nisu ispunile očekivanja našeg predsjednika. Kada se to dogodi, Luki nećemo praviti probleme oko odlaska,' poručio je Villas-Boas.