mali noćni razgovori

Pep Guardiola otkrio o čemu su on i Zinedine Zidane razgovarali u kasni noćni sat

09.08.2020 u 17:24

Bionic
Reading

Manchester City je na svom Etihadu pobijedio madridski Real 2:1 i tako 'kraljeve' izbacio iz Lige prvaka. No, pažnju je privukao razgovor ugodni Pepa Guardiole i Zinedinea Zidanea nakon što su odradili sve obveze prema medijima. Dvojica su nogometnih i trenerskih velikana ostali sami na praznom Etihadu...

Sve je već odavno bilo gotovo, nogometaši Cityja zasluženo su slavili u svojoj svlačionici, dok su 'kraljevi' imali o čemu razmišljati nakon poraza i ispadanja iz Lige prvaka.

No, sve je iznenadio 'neplanirani' susret Pepa Guardiole i Zinedinea Zidanea nakon što su obavili sve svoje obveze prema medijima. Dečki su se 'spontano' našli uz teren te u miru nekoliko minuta porazgovarali. Bio je to 'mali noćni razgovor' nogometnih legendi i trenerskih velikana, pa obojica samo kao treneri imaju pet osvojenih Liga prvaka...

Sada je Pep Guardiola otkrio o čemu su razgovarali na potpuno praznom Etihadu...

  • +12
Manchester City - Real Madrid, osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL

'Čestitao sam mu na osvajanju španjolskog prvenstva. Uvijek sam govorio da je prvenstvo najteže osvojiti jer pokazuje da je momčad spremna jedanaest mjeseci u kontinuitetu', otkrio je Pep Guardiola i dodao:

'Razgovarali smo i o našim obiteljima, poželio sam mu sve najbolje. Znate, Zinedine Zidane je bio jedan od mojih idola kad sam igrao. Igrali smo jedan protiv drugog s reprezentacijama. Bio je jedan od najvećih i kao čovjek može svima poslužiti kao primjer. Sviđa mi se to kako predstavlja našu profesiju', zaključio je Guardiola.