ništa od transfera?

Pep Guardiola morao je reagirati na glasine koje su uzburkale strasti u svlačionici Manchester Cityja: Žao mi je Neymara...

20.07.2022 u 14:22

Bionic
Reading

Francuski Le Parisien bombastično je najavio moguću razmjenu igrača između Manchester Cityja i PSG-a. U njoj bi, između ostaloga, brazilski nogometaš Neymar završio na Etihadu u dresu aktualnog engleskog prvaka...

No, trener Manchester Cityja Pep Guardiola demantirao je takve navode s turneje koju njegova momčad odrađuje u Sjedinjenim Američkim Državama.

'To nije istina. Informacija je potpuno pogrešna. U svemu tome mi je žao Neymara i što ga se dovodi u taj kontekst. Pustite ga na miru i neka pokaže sav svoj talent u pariškoj momčadi', poručio je tim povodom trener Manchester Cityja.

Guardiola je reagirao jer je vijest od dolasku Neymara na Etihad navodno uzburkala duhove unutar njegove momčadi. Navodno su se neki igrači prepali da će baš oni biti predmet dotične 'trgovine' te su tražili da im se kaže kakvi su planovi za budućnost.

Na turneji po SAD-u nogometaše Manchester Cityja čekaju dvije utakmice. Prvo će u Houstonu igrati protiv meksičke Club Americe 21. srpnja, dok se u Green Bayju sastaju s minhenskim Bayernom 24. srpnja.