MEDIJI TRAŽE SMJENU

Pellegrini ni nakon sramote ne razmišlja o ostavci

28.10.2009 u 16:29

Bionic
Reading

Utjecajni španjolski sportski dnevnik Marca u srijedu je zatražio 'glavu' trenera Real Madrida Manuela Pellegrinija nakon sinoćnjeg poniženja od trećeligaša Alcorcona (4:0) u španjolskom Kupu

'Odlazi odmah!' piše na naslovnici Marce pored fotografije ovog čileanskog trenera, a list dodaje i da ga odmah na klupi Real Madrida može zamijeniti sportski direktor kluba Jorge Valdano.

Dnevnik AS dodaje da Pellegrini neće preživjeti novi poraz Reala u nekoj od idućih utakmica, u subotu u prvenstvu protiv Getafea i 3. studenoga u Ligi prvaka protiv AC Milana.

'Još jedan poraz stajat će ga položaja trenera', ističe AS.

'Ako se to dogodi, Valdano će biti izabran za trenera čak i ako to ne bude htio', dodaje list, ocjenjujući sinoćnji poraz kraljevskog kluba 'komedijom stoljeća'.

Marca je bila još stroža: 'Komedija se personalizirala u liku Pellegrinija' i 'on ne može ostati ni desetinku sekunde na svom položaju.'

Pellegrini je nakon utakmice priznao da je pobjeda Alcorcona nad Realom bila 'sramota', odbacujući mogućnost razmišljanja o ostavci 'ni danas, ni sutra ni prekosutra'.