OBITELJ U ČILEU JE OK

Pedro se vratio sa suprugom, umoran, ali sretan

06.03.2010 u 19:16

Bionic
Reading

Pedro Morales dobio je suglasnost kluba da otputuje u Čile i provjeri kako je njegova obitelj. Podsjećamo, njegovu domovinu nedavno je pogodio razorni potres koji je uzrokovao smrt stotina ljudi

'Dobro sam. I svi moji su dobro. No do Conepciona, gdje mi žive roditelji, nisam stigao. Jednostavno se nije moglo do tamo', kazao je po povratku u Zagreb vidno umorni Pedro Morales. Njega je Dinamo pustio da provjeri kako mu je obitelj u Čileu, zemlji koju je nedavno pogodio razorni potres.

Moralesa, zanimljivo, nije na Plesu dočekao nitko iz kluba, kako je to inače uobičajeno, već je cijela momčad otputovala u Osijek na prvenstvenu utakmicu s istoimenim domaćinom. U Hrvatsku se vratio sa suprugom Jennifer koja je preživjela podrhtavanje tla na 10. katu nebodera u Santiagu.

'Neizmjerno sam zahvalan klubu što mi je izašao u susret da odem po suprugu i provjerim kakvo je stanje s obitelji', nije propustio priliku zahvaliti Zdravku Mamiću i Kruni Jurčiću 'modri' internacionalac i uputio se u svoj zagrebački stan. U Osijeku neće igrati, ali kako sam kaže, itekako će navijati za suigrače u Gradskom vrtu.