'PJESNICI' OPTIMISTI

Pavlović: Važno je da ne primimo gol

03.03.2009 u 18:04

Bionic
Reading

U prvoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa nogometaši Zagreba u Kranjčevićevoj dočekuju Dinamo (17 sati, srijeda). Trener 'pjesnika' Luka Pavlović s optimizmom gleda na sraz protiv favorita iz Maksimira

Strateg Zagreba Luka Pavlović nije želio otkriti adute uoči polufinalnog dvoboja s Dinamom, ali velikih muka sa sastavom nema, jer su 'pjesnici' gotovo kompletni.

'Svi igrači, osim operiranog Džolana, stoje nam na raspolaganju. Vratili su se Parlov i Ivanković, Oršulić je riješio problem s gležnjem i mislim da discipliniranom i odgovornom igrom uz posjed lopte možemo biti opasni po protivnika. Dinamo je u dvije odigrane utakmice ovog proljeća dosta mijenjao i sustav igre i igrače, no smatram da, u kojem god rasporedu igrali, na svakom mjestu imaju kvalitetnog pojedinca', rekao je na novinarskoj konferenciji Pavlović.

'Trkom i agresivnošću možemo parirati Dinamu, iako to nije dovoljno za pobjedu. Dinamo ima prednost u iskustvu te velik broj igrača koji iza sebe imaju mnogo velikih utakmica, ali opet, to im neće biti dovoljno da slave u Kranjčevićevoj. Nadamo se dobrom rezultatu. Važno je da odigramo agresivno i borbeno, da damo sve od sebe za pobjedu i ne primimo gol', završio je.