NAPAD NA TRENERA

Pavljučenko: Redknapp mi se ponekad ruga

17.02.2010 u 18:41

Bionic
Reading

Napadač ruske nogometne reprezentacije Roman Pavljučenko oštro je napao svog klupskog managera u Tottenham Hotspuru Harryja Redknappa u intervjuu za ruski sportski list Sport-Express

Pavljučenko, koji je prije godinu i pol stigao na White Hart Lane za 13.8 milijuna funti iz Spartaka iz Moskve, optužio je Redknappa da mu ne dozvoljava igrati i time mu namjerno ruši cijenu. Ove zime Tottenham je imao ponudu Lokomotiva iz Moskve za Pavljučenka, ali Redknapp ga nije želio prodati iako ga gotovo uopće ne koristi.

'Ponekad mi se čini da mi se Redknapp ruga. Rekao sam mu da je ovakva situacija neodrživa, jer ne mogu pomoći momčadi sa svojim negativnim mislima. Moram igrati inače će ljudima osati samo sjećanje na Pavljučenka nogometaša. Trenutačno razmišljam samo o odlasku iz Tottenhama, Lokomotiv je dao uistinu primamljivu ponudu koja na ljeto neće biti niti izbliza tako visoka ako ću i dalje gledati utakmice s klupe. Sjedenjem na klupi izgubit ću mjesto i u, za mene, najvažnijoj momčadi - reprezentaciji', ljutit je Pavljučenko.

'Ne vidim svoju budućnost u Tottenhamu. To je stvarno velik klub s odličnim navijačima koji me vole, ali mislim da smo došli do kraja priče i to zbog glavnog trenera. Uvjeren sam da on ne treba moje usluge, nema me u njegovim kombinacijama. samo mi nije jasno zašto me ne želi prodati', dodao je ruski napadač, suigrač naših reprezentativaca Vedrana Ćorluke, Luke Modrića i Nike Kranjčara.