komplicirana situacija

Pašalić mijenja klubove kao nijedan drugi hrvatski nogometaš: Neće valjda opet?

19.02.2019 u 17:03

Bionic
Reading

Iako ima tek 24 godine, Mario Pašalić može se pohvaliti da je već igrao u pet uglednih europskih kubova, a kako stvari stoje, moguće je da će morati potražiti novi ovog ljeta...

Otkako je 2013. godine prodan iz Hajduka u Chelsea, mladi veznjak nikako da se skrasi. Za londonski klub nije odigrao još uvijek niti minute u službenim utakmicama, već je uporno slan na posudbe iz godine u godinu, od Elchea preko Monaca, Milana, Spartaka i ove sezone Atalante.

  • +3
Mario Pašalić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dolazak u Bergamo trebao je za Pašalića ipak biti sasvim druga priča, jer ovaj put klub koji ga je doveo ima pravo otkupa ugovora po cijeni od 15 milijuna eura, no pitanje je hoće li se to dogoditi.

Naime, u izuzetno bitnoj utakmici ovog vikenda trener Gasperini protiv bivšeg kluba Milana mu nije dao niti minute na travnjaku, što je sigurno razočaralo Marija.

Dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi da će u sljedećih nekoliko utakmica ipak dobiti priliku igrati i mora pokazati da je vrijedan cijene koju Atalanta za njega treba platiti.

S obzirom da je samo četiri utakmice ove sezone odigrao svih 90 minuta u Seriji A, pritom zabio tek jedan pogodak te da Gian Piero Gasperini nije njegov najveći obožavatelj, sve govori da bi i sljedećeg ljeta mogao promijeniti klub, šesti u šest godina.

S jedne strane to je kompliment jer je poželjan na nogometnom tržištu, s druge ako su svima dovoljne njegove usluge samo kroz jednu sezonu, to baš i nije dobro...