ASANOVIĆ TVRDI

'Pao? Ma mislimo samo na Ukrajinu'

21.05.2009 u 14:41

Bionic
Reading

Asistent Slavena Bilića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i navodni budući sportski direktor Panathinaikosa Aljoša Asanović tvrdi da su im u glavi samo - Ukrajinci. Između ostalog, i zbog Darija Srne koji ga je, još jednom, oduševio

Aljoša Asanović i Slaven Bilić dobili su još jedno priznaje. Prema pisanju grčkih novina, za njima su 'poludjeli' čelnici Panathinaikosa, ali bivši igrač atenskih zelenih o toj soluciji uopće ne razmišlja.

'A što reći? Znam da se svašta piše i govori, ali mi smo već dosadni - jedino razmišljamo o Ukrajini, nama ključnoj utakmici za odlazak na SP. Na tu temu nemam što reći, jer zbilja o njoj uopće ne razmišljamo', rekao je za tportal Aljoša Asanović i dodao da s Panathinakosom nije imao nikakvih kontakata. Osim, naravno, igračkih - od 1998. do 2000. godine.

Asanović je puno sretniji što je u srijedu uživao u još jednoj Srninoj izvedbi.

'Po mom mišljenju, bio je čovjek odluke. Koliko je pretrčao, odigrao točnih dodavanja. Asistirao je za gol. Ma, čudo jedno. Igrao je zrelo, kapetanski. A ovo je njegov veliki uspjeh. I ne samo njega, već i kluba za koji živi, ali i za našu reprezentaciju u kojoj se bori jednakim žarom. Presretan sam zbog njega i jer je prvi hrvatski igrač koji je podigao pehar pobjednika Kupa UEFA', zaključio je Asanović te dodao da mu je ova utakmica pomogla da detektira još neke sitnice u igri Ukrajinaca. Koje? Ostavio ih je za sebe i svoje kolege.