bili su u vezi, ali...

Panika u Boston Celticsima; hit-treneru prijeti duga kazna zbog veze i intimnog odnosa s klupskom zaposlenicom. Evo detalja

22.09.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Kao bomba odjeknula je vijest među navijačima Boston Celticsa kako je hit-trener Ime Udoka suspendiran i prijeti mu velika kazna

Kako su javili američki novinari razlog je intiman odnos trenera Udoke s jednom klupskom zaposlenicom.

Tako je preko noći hit-trener, koji je u prvoj sezoni odveo Boston Celticse do NBA finala protiv Golden State Warriorsa, došao u velike probleme.

Kako se doznaje mogao bi biti suspendiran cijelu sljedeću sezonu, ali posao u klubu mu nije ugrožen.

Kako pišu američki novinari Udoka je 'imao neprikladan tj. intiman odnos sa ženskim članom klupskog osoblja.'

U cijeloj priči je naglašeno kako je odnos bio obostran što znači da nije riječ o seksualnom uznemiravanju, ali Udoka je ipak prekršio klupski kodeks ponašanja i čeka ga kazna.

No, važno je naglasiti kako se NBA liga neće miješati u ovaj slučaj i odluku o suspenziji treneru donijet će čelnici kluba.

Obzirom da je Udoka prekršio klupski kodeks ponašanja, a s druge strane je preporodio momčad te ga igrači obožavaju, jasno je kako će se i to uzimati u obzir kod odluke.

U svakom slučaju navijači Bostona su zbog svega u panici jer zaista bi bilo bizarno da klub na duži period suspendira omiljenog trenera.