RAZOČARANI TRENER

Pamić: Nisu mi dali da se bavim nogometom

24.03.2011 u 11:48

Bionic
Reading

Raznorazne priče su se plele oko budućnosti Igora Pamića na klupi Karlovca. Prvo je procurila priča da odlazi u Istru, pa se nakon sastanka s igračima i navijačima predomislio da bi na kraju odlučio – odlazim.

Igor Pamić i službeno je obznanio svoju ostavku istaknuvši kako nema veze s novcem već s ljudima koji vode klub.

'Odlazim iz Karlovca, raskinuo sam ugovor, jer sa tim ljudima koji neću reći vode klub, nego su na vlasti u klubu, više nisam mogao', započeo je Igor Pamić svoj službeni iskaz o ostavci.

'Ne odlazim ni zbog kakvih novaca, nego zbog toga što imam svoju čast i poštenje, a predsjednik Turković to očito nema', rekao je Igor Pamić, sada već bivši trener Karlovca javno obznanivši odlazak o kojem se već danima nagađa.

Pamić je rekao da klubu ostavlja 108 tisuća kuna koje je zaradio na premijama ili ih je dao kao posudbu želeći time demantirati da je ikakav novac bio razlog razlaza s Karlovcem.

'Ja se posljednja četiri mjeseca, otkad je u klub došao Turković, jednostavno nisam mogao baviti nogometom i zato sam bio prisiljen povući se. Ne znam kako će klub izgledati sada jer su iz njega potjerani svi pošteni ljudi. Otišao je Neven Šprajcer, Krešo Perković, pa i tajnik Dražen Mejašić, a koliko su daleko otišli govori i što su uspjeli izvrijeđati takvog gospodina kao što je Nikica Rudar.'

'Tko stoji iza svega dobro znate. Ja znam da je Branko Vukelić pokrenuo ovaj projekt i hvalio se njime dok je išao dobro i dok su se postizali dobri rezultati. Vrijeme je da sad stane iza njega i kad je teško. Nažalost, već ga dvije godine nisam vidio u klubu, samo na televiziji, a u posljednje vrijeme ni na televiziji', rekao je u svojoj ispovijedi Igor Pamić.

Demantirao je i da odlazi u Istru rekavši da će se odmoriti od uvreda koje je doživio protekla četiri mjeseca.

'Ako Turković otiđe iz kluba, u Karlovac ću se vratiti sutra i to bez ikakvih uvjeta', zaključio je Pamić.