COPA SUDAMERICANA

Palmeiras kod kuće potvrđuje finale?

24.11.2010 u 09:24

Bionic
Reading

Brazilski polufinalni okršaj u Copa Sudamericani stigao je do drugog čina. Nakon prvog, u prednosti je Palmeiras koji je kod Goiasa slavio sa 1:0 i sada uzvrat izgleda kao formalnost (četvrtak, 0.45 sati)

Na stadionu Municipal gosti mogu očekivati jednako vatren doček kakav su oni priuštili Palmeirasu. U prvoj utakmici koja je završila porazom Goiasa bilo je svega, a gostujući strateg Luiz Felipe Scolari je čak u glavu pogođen radioprijamnikom.

Palmeiras je bolja momčad, iza sebe će imati i podršku navijača, ali i rezultat zbog kojeg neće morati srljati. S druge strane, gosti su oslabljeni izostancima, a veća im je briga brazilsko prvenstvo u kojem su pred ispadanjem.

Marcos Assuncao je odlučio prvi dvoboj, te je potvrdio da je uz Klebera i Ewerthona najveća uzdanica Palmeirasa, dok u lošoj sezoni Goiasa prolaznu ocjenu mogu zaraditi tek Bernardo i Rafael.

'Znamo da je Palmeiras u velikoj prednosti. No, nećemo se predati. Dat ćemo sve od sebe da iznenadimo, ali znamo da će to biti težak ispit', poručili su iz Goiasa.

Marcos je u prvoj utakmici zabio fantastičan gol