NIJE U REDU

Padaju teške riječi; zvijezda Formule 1 se zbog njih po tko zna koji puta nije mogla suzdržati: Vi ste idioti...

13.04.2021 u 08:07

Bionic
Reading

Vozač McLarena Daniel Ricciardo nastavio je sa kritikama na račun osoba koje uređuju službene profile društvenih mreža Formule 1

Australac je i u prošlosti bio izuzetno kritičan prema tome što su se u prvi plan stavljali sudari u Formuli 1, a ne neke pozitivnije stvari, a svoje ogorčenje načinom na koji se vode društvene mreže izrazio je još jednom.

'Mislim da je F1 prošle godine stavio na svoje društvene kanale, kao top 10 trenutaka ove godine, ili tako nešto, i osam od deset su bili sudari. Pomislio sam si, vi ste jeb... idioti. Možda dvanaestogodišnja djeca žele vidjeti takav sadržaj, i to je u redu, jer ne znaju bolje, ali mi nismo djeca. Jednostavno budite bolji. Budite bolji od toga', poručio je Ricciardo.

Inače, s Ricciardom su se složili i drugi vozači pa je tako Sebastian Vettel jasno rekao da scene teških sudara nije potrebno stalno ponavljati.

Hoće li se nešto promijeniti? Sumnjamo! Sudari su neizostavni dio Formule 1 i nažalost jedan od najatraktivnijih dijelova utrke pa takvi videi uvijek imaju najviše pregleda, a vodstvu Formule 1 najvažnije je svoj 'proizvod ' prodati što većem broju ljudi i nije važno na koji način.

  • +10
Formula 1, Velika nagrada Bahreina, 28.3.2021. Izvor: Profimedia / Autor: FREDERIC LE FLOC H / AFP / Profimedia