BLIŽI SE UTAKMICA

Ozljede nisu alibi; hrvatski igrači uvjereni u pozitivan rasplet

04.10.2017 u 20:12

Bionic
Reading

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić i branič Matej Mitrović u srijedu su prije treninga Hrvatske na stadionu Rujevica izrazili uvjerenje u uspjeh u utakmici s Finskom, potvrđujući da će dati sve od sebe da to ostvare

'Pred nama je teška utakmica, znamo kako igra Finska. No, moramo dati sve od sebe kako bi osvojili tri boda i potom idemo u Ukrajinu na odlučujući susret,' rekao je Subašić.

Na novinarsko pitanje o nedavnoj ozljedi Subašić je istaknuo da još osjeća malu bol u gležnju, ali da ga to neće spriječiti da pruži sve od sebe da hrvatska reprezentacija ostvari svoj cilj.

Subašić se osvrnuo i na brojne izostanke koji su pogodili hrvatsku vrstu uoči utakmice protiv Finske.

'Uvijek netko nedostaje, ali imamo super dečke koji u svakom trenutku mogu ući u igru', naveo je dodavši kako ne smatra da je riječki brzi travnjak presudan za igru.

'Bitno je kako ćemo mi ući u igru i igrati na tom terenu', rekao je. 

  • +10
Trening Hrvatske na Rujevici uoči Finske, 4. listopada 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Matej Mitrović je ocijenio najvažnijim uigranost cijele ekipe.

'Bitno je da se svi zalažu i daju sve od sebe. Pri tome nije toliko važno što reprezentacija ima problema s ozljedama, jer nas to stalno prati,' kazao je Mitrović.

Upitan o svom statusu u Bešiktašu, nakon dolaska bivše zvijezde Real Madrida Portugalca Pepea, Mitrović je rekao da je to vrijedna prilika da uči od njega te da strpljivo čeka svoju priliku za igru.  

Reprezentacija je u srijedu trenirala na glavnom travnjaku stadiona Rujevica, a utakmica protiv Finske je na rasporedu u petak.