UZBUDLJIVO U MILANU

Ovom odlukom definitivno je razriješena sudbina Nikole Kalinića, a to nije sve što se tiče naših Hrvata na San Siru

22.07.2018 u 08:30

Bionic
Reading

Trener Milana Gennaro Gattuso objavio je popis igrača za američku turneju, a ta informacija zanimljiva je i za hrvatsku nogometnu javnost pošto u posrnulom velikanu igraju tri Hrvata, a postoji mogućnost da im se pridruži i četvrti

Milan je počeo s pripremama za sljedeću sezonu u kojoj je cilj vratiti se u vrh talijanskog nogometa, a 'rossoneri' će se uigravati i u SAD-u gdje ih očekuje nastup na 'International Champions Cupu' na kojem još sudjeluju europski velikani Barcelona, Manchester United i Tottenham.

Milanov strateg objavio je popis igrača s kojima će nastupiti na jakom turniru, a tako je na neki način otkrio na koga sve računa.

Na njegovoj listi su vratari Donnarumma A., Donnarumma G., Reina, pa braniči Abate, Antonelli, Bellodi, Bonucci, Calabria, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Simić, Zapata, zatim veznjaci Bertolacci, Bonaventura, Brescianini, Calhanoglu, Halilović, Kessie, Locatelli, Mauri, Torrasi te napadači Borini, Cutrone, Kalinić, André Silva, Suso, Tsadjout.

Tako je definitivno otkrivena i sudbina Nikole Kalinića, Gattuso ga vodi sa sobom pa je jasno da kontroverzni hrvatski golgeter ne ide iz Milana te će pokušati izboriti svoje prvo mjesto u sastavu iako prošle sezone nije odušvio 'u crveno-crnom dresu te su ga na zub uzeli i navijači.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na popisu je i Alen Halilović, ali nema novog pojačanja Milana Ivana Strinića, ali on je dobio produljeni odmor zbog obveza na Svjetskom prvenstvu, a zbog istog razloga na popisu nema ni Argentinca Lucasa Biglije.

Prema napisima talijanskih medijija Gattuso je iz svojih planova prekrižio Carlosa Baccu i Gustava Gomeza, a ostala je zasad nepoznanica zašto na popisu putnika za SAD nema Ricarda Montolivia.

Kas smo već kod Milana, izgleda da je opet otvorena opcija oko dolaska Milana Badelja koji je i dalje bez kluba. Pisalo se da bi hrvatski reprezentativac trebao završiti u ruskom Zenitu, ali po svemu sudeći talijanski div se vratio u igru pa bi mogli gledati čak četiri Hrvata na San Siru.

  • +3
Milan Badelj Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Ciambelli / Sipa