NE IZGLEDA DOBRO

Ovo se ne viđa tako često; žestoka izmjena udaraca završila teškim nokautom, a on se toga ni ne sjeća

28.09.2019 u 16:07

Bionic
Reading

Ruska borilačka promocija Absolute Championship Akhmat sinoć je u Moskvi održala ACA 99 priredbu na kojoj je borac Shamil Shakhbulatov brutalnim nokautom došao do najveće pobjede svoje karijere

Shakhbulatov se na glavnom programu priredbe u VTB Areni obračunao s Rasulom Mirzaevom u bantam kategoriji. Pobjedu je ostvario već u prvoj rundi, nakon gotovo četiri minute borbe kada je u razmjeni udaraca pogodio sjajnim lijevim krošeom koji njegovog protivnika šalje licem ravno u pod.

Nakon borbe predstavnik iz tima Mirzaev je za TASS priznao kako se njihov borac uopće ne sjeća da je završio u nokautu, prenosi Fight Site.

'Rasul Mirzaev se ne sjeća da je izgubio nokautom, uopće se ne sjeća da je nokautiran. Ovo se često događa kada primite udarac kojeg niste vidjeli kako dolazi.'

Njegov tim je također potvrdio da je Mirzaev prošao bez većih ozljeda. Ovaj 33-godišnji veteran u karijeri ima 18 pobjeda i dva poraza, a ovo je prvi put da je izgubio nokautom.

Shakhbulatov je pobjedom došao do profesionalnog omjera 11-3.

U glavnoj borbi ACA 99 priredbe Ali Bagov kimurom u četvrtoj rundi porazio je Khuseina Khalieva u meču za pojas lake kategorije.