POSTAJE OZBILJNO

Ovo je zabrinjavajuće; Englezi objavili lošu vijest vezanu uz Lovrena; to je gubitak i za Hrvatsku

11.09.2018 u 13:51

Bionic
Reading

Branič Liverpoola Dejan Lovren trebao bi se u natjecateljski pogon vratiti tek krajem listopada, a to je loša vijest za hrvatsku reprezentaciju

Lovren je bio jedna od najjačih karika naše nacionalne vrste u pohodu na svjetsko srebro u Rusiji. Hrvatski stoper je na Mundijalu stisnuo zube te igrao s ozljedom trbušnog zida.

Nakon povrataka u Liverpool bolovi se se nastavili i hrvatski branič nije mogao u puni pogon. Trenutačno ne igra, propustio je i nove utakmice hrvatske reprezentacije protiv Portugala i Španjolske, a zadnje informacije govore da ga neće biti ni na novom dvoboju Lige nacija 12. listopada kada Hrvatska ugošćuje Englesku.

Prema napisima s 'Otoka' u Liverpoolu ne žele žuriti s Lovrenovim povratkom na teren dok ne bude 100 posto fizički spreman za sve napore, a oporavak bi se tako mogao odužiti na tri mjeseca, sve do 22. listopada i utakmice s Huddersfieldom.

  • +8
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

I dok Lovren muku muči sa trbušnim zidom priliku je iskoristio Joe Gomez koji je sada na stoperskoj poziciji s Virgilom van Dijkom. Ovaj tandem zasad odlično fuinkcinira pa Lovrena očekuje žestoka borba da se vrati u prvih 11 'redsa'.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL