baš nema sreće

Ovo je najveći pehist našeg rukometa; hrvatski reprezentativac ponovno se ozlijedio i sigurno propušta SP u Egiptu

02.12.2020 u 08:26

Bionic
Reading

Domagoj Pavlović (27) vjerojatno niti sam više ne zna koliko ga je teških ozljeda snašlo u dosadašnjoj karijeri. Nesretni se bivši rukometaš PPD Zagreba baš vratio u formu, izbornik Lino Červar najozbiljnije je na njega računao za Svjetsko prvenstvo koje se u siječnju 2021. godine igra u Egiptu, no Pavlović će propustiti i ovo veliko natjecanje

Prije točno dvije godine Domagoj Pavlović (27) doživio je težak lom noge i gležnja na samom startu utakmice rukometne Bundeslige između njegovog Melsungena i Kiela. Zbog toga je propustio SP u Njemačkoj, a nakon dugog se oporavka napokon vratio u pravoj formi.

I ponovno je Pavlović zaslužio poziv Line Červara koji je na njega najozbiljnije računao za Svjetsko prvenstvo koje se u siječnju sljedeće godine igra u Egiptu. No, Pavlović će i ovo veliko natjecanje - propustiti.

Naime, nesretni je srednji vanjski doživio novu tešku ozljedu, sada na treningu svog Melsungena i čeka ga nova pauza. Sada mu je stradalo stopalo lijeve noge i čekaju se detaljniji liječnički pregledi nakon koji će se točno znati koliko će izbivati s terena. No, sigurno je kako je ozljeda teška i Pavlović sigurno otpada za nastup na SP-u.

Težak je to udarac za hrvatsku reprezentaciju, ali i za samog Pavlovića kojemu su nabrojali pet teških ozljeda u nepunih deset godina profesionalne rukometne karijere. I da, razmišljao je svojedobno da se umirovi, ali ljubav prema rukometu je prevladala. Nadamo se da će ostati snažan i još jednom izaći kao pobjednik. Hrvatski ga rukomet treba...