KADA SE NE PAZI

Ovo je 'Mister Yates', krivac za Sandrin doping

27.06.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Iako se Sandra Perković iskreno pokajala za svoju grešku koja, vjerujemo nije bila namjerna, ipak ostaje nepoznanica kako se profesionalna sportašica nije bolje zaštitila od mogućeg uzimanja nedopuštenih sredstava

Na presici koju su obilježile Sandrine suze, ali i najava da će se i dalje boriti protiv dopinga, bio je i Sandrin trener Ivan Ivančić, koji se pak pohvalio da je od IAAF-a dobio i pismenu ispriku zbog sumnji koje su ga dovodile u kontekst uzimanja nedopuštenih sredstava.

Ivančić je, očito revoltiran nekim izjavama da je 'Sandra radila s nekim tko ima veze s dopingom', imao potrebu podijeliti svoju prošlost s novinarima, a onda je na stol istresao kutiju NoxPumpa, sredstva koje je konzumirala i naša atletičarka, a zbog kojeg je pala na antidopinškom testu nakon mitinga u Šangaju te Rimu.

Vjerujući u to da se uistinu radilo o neznanju, sumnju na 'čistoću' proizvoda baca i samo ime koje se nalazi na kutiji, a riječ je o bodibilderu Dorianu Yatesu, šesterostrukom nositelju naslova Mr. Olympia. Naravno, ne želimo ni njegovo ime dovesti u sumnju, međutim, pogled na njegovo tjelo jasno daje do znanja da čovjek ima svakakvih iskustava.