FIFA_SP_2018.svg

KAKO JE TO MOGAO NAPRAVITI?

Ovo je katastrofa za Francusku; procurila snimka s treninga koja je izazvala bijes i paniku u cijeloj zemlji!

Bionic
Reading

Panika u francuskoj reprezentaciji. Mladi golgeter Kylian Mbappe napustio je trening i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu je upitan dok se ne obave detaljni pregledi

Poznato je da se PSG i Marseille ne vole, a taj katastrofalan odnos trofejnih francuskih klubova zasigurno će se pogoršati nakon onoga što se dogodilo na treningu 'galskih pijetlova'.

Stoper Adil Rami (Marseille) je na treningu neoprezno startao na gležanj zvijezde PSG-a Kyliana Mbappea i ozlijedio ga.

Napadač je bolno jauknuo, prvo nekoliko trenutaka ostao ležati na travnjaku, pa pokušao potrčati, ali kako je bol bila prejaka, šepajući je napustio trening.

Prije nego što je otišao u svlačionicu, bijesno je reagirao, a je li takva reakcija bila upućena suigraču Ramiju ili je bio ljut što nije mogao nastaviti odrađivati trening još nije poznato.

Uglavnom, u Francuskoj je sada panika, čeka se liječnički pregled, ali ako je gležanj nastradao, jasno je da bi u najboljem slučaju Mbappe propustio prvu utakmicu (16. lipnja) protiv Australije.

No ima onih koji strahuju od najgoreg mogućeg scenarija, a to je da je Mbappe izgubljen za Svjetsko prvenstvo. U tome slučaju ne želimo ni zamisliti kakav će se bijes francuske javnosti sručiti na prežestokog braniča Marseillea. Razapet će ga...

  • +4
Prijateljska utakmica, Francuska - Rusija, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal