IZ CHELSEAJEVE SVLAČIONICE

Ovo je definitivno jedan od najbizarnijih rituala sportaša

06.03.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Starosjedilac u Chelseaju, 35-godišnji John Terry, ujedno i kapetan 'plavaca', otkrio je za engleske medije jedan od najbizarnijih rituala iz vlastite svlačionice, a kojeg se sigurno ne bi 'posramio' možda i jedan od najpraznovjernijih sportaša - naš Goran Ivanišević, koji je gledao i Teletubbiese, nosio iste čarape...

John Terry je otkrio da svi nogometaši Chelseaja koriste isti pisoar prije početka utakmice.

'Vrlo sam praznovjeran, pa kada se dogodi pobijedimo, onda taj ritual dodam na listu obaveznih stvari koje se rade prije sljedeće utakmice', priznao je Terry novinarima pa objasnio.

'Prošle sezone, možete misliti koliko smo ih imali mnogo. Lampard i ja smo započeli ovaj ritual prije mnogo godina. U svlačionici imamo tri pisoara, a on i ja smo uvijek mokrili u isti. Pobijedili smo poslije toga i uoči sljedeće utakmice u redu smo stajali već Lampard, Ashly Cole i ja. Na sljedećoj utakmici su bila četvorica, pa poslije i petorica...' dodao je Terry.

Zanimljivo, možda je upravo to razlog kašnjenja Chelseajevih igrača na terene, zbog čega ih je već kaznio i FA, odnosno engleski nogometni savez.