i u madridu se vesele

Ovo bi mogao biti jedan od senzacionalnijih transfera u sljedećem prijelaznom roku; Juve bi dobio dva vrhunska igrača, a ne bi trebao platiti ni centa

29.10.2020 u 17:40

Bionic
Reading

Iako je ljetni prijelazni rok tek prošao, već se naveliko šuška što bi se moglo dogoditi kroz par mjeseci, odnosno u zimskom prijelaznom roku. Jer neki su klubovi, u strahu da ova korona-kriza ne potraje još neko vrijeme, odlučili ipak manje trgovati. A sada je i njima jasno da trebaju 'svježu krv'

Iako je vijest kako bi Real, odnosno Zinedine Zidane htio spojiti Paula Dybalu i Karima Benzemu, već neko vrijeme poznata, činjenica da ni Juventus, a ni Real ne igraju na nivou kojem bi htjeli, ovu su priču dodatno aktualizirali.

Osim toga, Dybala još uvijek nije dogovorio nastavak suradnje s Juventusom, što mu otvara mogućnost da postavlja uvjete, ali i tjera 'Staru damu' da mu udovolji željama.

Međutim, što zbog problema kojeg je imao s ozljedama, ali i s koronavirusom, Dybala nije na nivou od prije dvije godine, pa možda Juventusu nije ni toliko 'napet'. Ali zato navodno jesu i Isco i Vinicius Jr., Realov dvojac koji kod Zinedinea Zidanea ima sve manje kredita.

  • +5
Juventus - Barcelona, 2. kolo Lige prvaka, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Doduše, pitanje je koliko ga Isco uopće ima, posebno nakon što je kritizirao francuskog trenera, a sve potom i dospjelo pred javnost.

Isco bi Juventusu itekako dobrodošao, jer i protiv Barcelone se vidjelo koliko je prodaja Miralema Pjanića bila loš potez torinskog kluba, s obzirom da u veznom redu ipak nema toliko kreativaca.

Vinicius Jr. igra loše, priča se da Benzema nije slučajno reagirao na onaj način u poluvremenu dvoboja protiv Borussije kada je rekao Mendyja da više ne dodaje loptu Brazilcu. Zidane ga je svojevremeno jako 'pazio i mazio', ali sada je i njemu počeo smetati, s obzirom da zbog skromnije minutaže voli stvarati probleme.

Prema tome, oba kluba imaju interes za ovu moguću trampu, ali i računicu jer vrijednost Realova dvojca (Isco vrijedi 30 a Vinicius Jr. 50 milijuna eura) podjednaka je trenutnoj vrijednosti Dybale.