oleinik bez izgleda

Overeem silovito nokautirao čovjeka koji je nanio Cro Copu posljednji poraz u karijeri

21.04.2019 u 08:53

Bionic
Reading

Alistair Overeem ove subote trijumfirao je u Sankt Peterburgu protiv Alekseja Oleinika i tako došao do druge pobjede u nizu te se polako vraća u sam vrh teškaške kategorije...

Nakon teškog poraza od Francisa Ngannoua i neuspjeha u dvoboju s Curtisom Blaydesom, činilo se da dani Alistaira Overeem u UFC-u pomalo završavaju, no uspio je zatim spojiti dvije pobjede u nizu.

Prvo je u studenom uspio srediti Sergeja Pavloviča, a ove subote uspješno se obračunao i protiv Alekseja Oleinika, 41-godišnjeg Rusa rođenog u Ukrajini kojeg pamtimo po poluzi s kojom je dovršio Mirka Filipovića 2013. godine. Bio je to i posljednji poraz Cro Copa u karijeri.

No, Oleinik protiv Overeema nije dugo izdržao. Već potkraj prve runde primio je udarac koljenom u glavu od kojeg se srušio na tlo, a tamo ga je iskusni 38-godišnji Nizozemac dovršio.

Overeem je tako dokazao da još uvijek nije za mirovinu, no može li svladati i one najbolje u teškaškoj kategoriji, ostaje otvoreno pitanje na koje će pokušati odgovoriti vjerojatno još ove godine...