novi studio ARENASPORTA

Ekskluzivno pogledajte analizu utakmice i prve dojmove igrača i trenera iz Plzena

14.02.2019 u 05:16

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo ovog je četvrtka igrao prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige u gostima kod Viktorije Plzen. Arenasport i njihov parter Croatel, potrudili su se i svojim su gledateljima ponudili dimenziju više u praćenju utakmica, a sada možete vidjeti i analizu dvoboja te prve reakcije iz Plzena nakon pobjede domaćina 2:1

Nakon utakmice Viktoria Plzen – Dinamo Zagreb na kanalu Arenasport 1 te na tportalu i YouTube kanalu (20.00 sati) možete gledati analizu dvoboja s voditeljicom Milom Horvat, a koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija koji je realiziran u suradnji s Croatelom. Novi virtualni studio donosi više sadržaja i zabave s još atraktivnijim vizualnim identitetom, kreiranjem elemenata proširene stvarnosti i povećanom interaktivnošću s korisnicima.

>> Snalažljivi Boysi zaigrali na emocije i na Valentinovo šarmirali Čehinje da im kupe ulaznice

Gletadelji će imati prilike vidjeti igrače u 3D tehnici, bit će posebnih video-analiza, kutak za nogometnu video edukaciju, uporedbe igrače, taktičke postave, a gosti - kao i dosad - bit će Igor Štimac i Elvis Scoria. U toj ekipi je i Tomo Rukavina, no on će ovog puta izostati zbog obveza u U-17 reprezentaciji.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ipak, kao to sve izgleda, najbolje je da se uvjerite sami preko YouTube kanala.

  • +10
Arenasport televizija - Mila Horvat u novom virtualnom studiju Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić