NEKA KRENE FOOTBALLMANIA

Ova nogometna priča mnogo je veća od trgovine

18.09.2015 u 17:21

Bionic
Reading

Otvorena je FootballMania! Prva specijalizirana trgovina nogometnom opremom u regiji započela je s radom u shopping centru Point, u društvu najpoznatijih domaćih nogometnih imena kao što su Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomislav Šokota, Jerko Leko, Oliver Zelenika, Ante Čačić, ali i nogometaši Dinama, koji su imali priliku još jednom proslaviti uspjeh protiv Arsenala.

Osim bogate ponude svjetskih top brendova, FootballMania će nuditi i posebne ponude za klubove i škole, besplatne edukativne materijale i podršku brojnim sportskim projektima.

Strastveni obožavatelji nogometa došli su na svoje. Vrata FootballManije, prve specijalizirane trgovine nogometnom opremom u Hrvatskoj simbolično su otvorili nogometaši Dinama Marko Pjaca, Marko Rog Ante Ćorić i El Albi Hillel Soudani. Svečanost je moderirao poznati voditelj Ivan Vukušić, a nogometni freestyler Miran Pirner prisutne je oduševio svojim akrobacijama s loptom. Svečanosti su prisustvovala mnoga poznata lica iz svijeta nogometa kao što su Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota, Jerko Leko, Oliver Zelenika, Ante Čačić te nogometaši Dinama.

Uzvanici i posjetitelji imali su priliku testirati svoje nogometne vještine u tzv. cageballu, a druženje se nastavilo u caffe baru Vivas.

Na prostoru većem od 300 m2, u prekrasnom ambijentu Point centra Vrbani, počela je nogometna priča koja je mnogo veća od trgovine. Projekt FootballMania, koji će biti pravi regionalni nogometni place to be, zamišljen je kao ekskluzivna trgovina, mjesto druženja nogometaša i ljubitelja nogometa, web shop, blog, društvene mreže s raznim besplatnim edukativnim materijalima za igrače, trenere, roditelje, klubove i navijače.

Sama trgovina nudit će bogat asortiman najboljih svjetskih brandova kao što su adidas i Nike, a u ponudi je obuća za sve vrste terena, tekstil, replike dresova najpoznatijih nogometnih klubova i reprezentacija, lopte i ostala oprema, bez obzira je li riječ o početniku, profesionalcu, treneru, sucu ili navijaču. Svi top modeli brendova adidas i Nike dostupni su u trgovini, kao i premijere njihove opreme za nogomet. Posebne ponude osmišljene su za klubove, akademije i škole nogometa, koje će, osim opreme, putem FootballManije moći ostvariti mnoge planove i projekte.

Svi kupci koji trgovinu posjete u prvom tjednu od otvaranja imaju priliku ostvariti 20 posto popusta na ukupnu kupnju. Neka krene FootballMania!