čekaju se nalazi

Otkriveno koliko je teška ozljeda Ante Rebića; u Milanu su pod hitno odlučili kupiti još jednog napadača...

28.09.2020 u 06:51

Bionic
Reading

Ante Rebić je na gostovanju Milana kod Crotonea izborio jedanaesterac iz kojeg su 'rossoneri' poveli 1:0, no u 58. minuti već dobivene utakmice hrvatski je napadač doživio tešku i neugodnu ozljedu

Ante Rebić je sa suigračima krenuo u polukontru, brži je od većine nedoraslih Crotoneovih braniča, a jedan od njih ga je - nenamjerno u trku - sapleo. Rebić je u punoj brzini pao na teren... Istina, odmah je ustao i primio se za lijevu ruku. S grčem na licu stigao je do klupe Milana, liječnici su mu odmah priskočili u pomoć, a suigrači su u nevjerici gledali što se događa...

Iskreno, isprva nije djelovalo nimalo dobro. Rebić je u suzama napustio teren i uz pomoć liječnika krenuo u svlačionicu te je odmah prebačen u najbližu bolnicu u Crotoneu.

Nitko u redovima Milana, koji je spomenimo i to, svladao Crotone 2:0, nije znao što je točno napadaču hrvatske reprezentacije i koliko je u stvari ozljeda teška. Sumnjalo se na lom ruke ili ramena, ali svi su se nadali da nije ništa tako strašno iako je pad bio pomalo nespretan.

Prvi se nakon utakmice oglasio trener Milana Stefano Pioli te objavio umirujuće vijesti.

'Dobra je vijest da Rebić nije slomio ruku. Nadamo se kako će se to i potvrditi nakon detaljnih liječničkih pregleda i da njegova ozljeda neće zahtijevati duži izostanak', kazao je Pioli prije nego što su 'rossoneri' krenuli put Milana. Samo da pojasnimo, Crotone je na samom jugu Italije, u Calabriji, od Milana je udaljen gotovo 1200 kilometara.

U međuvremenu su se pojavile i nove informacije vezane uz Rebićevu ozljedu...

'Rebiću je dijagnosticirano iščašenje lakta lijeve ruke, te prvi pregledi pokazuju da ništa nije slomio. To su odlične vijesti, jer su scene koje smo vidjeli iz Crotonea budile sumnju u nešto puno gore...', objavili su izvjestitelji Gazzetta dello Sport te pojasnili kako su u redovima Milana odahnuli jer se isprva sumnjalo kako je Rebić - slomio rame!

Za sada se ipak ne zna koliko će hrvatski reprezentativac izbivati s terena. Prema prvim najavama koje stižu iz Milana, u klubu nisu optimistični.

'Zlatan Ibrahimović ne igra jer ima koronu, Rafael Leao je nespreman, a Rebić se sada ozlijedio, što Milan ostavlja na samo jednom napadaču, 18-godišnjem Lorenzu Colombu, a to je za 'rossonere' nemoguća situacija', pojašnjavaju u Gazzetta dello Sport te otkrivaju kako se pod hitno sprema kupovina još jednog napadača:

'Milan je već krenuo u pregovore oko dovođenja 20-godišnjeg ljevokrilnog napadača Jensa Pettera Haugea iz Bodo Glimta, koji je impresionirao na utakmici 3. pretkola Europa Lige. Mladi Norvežanin je protiv Milana zabio i namjestio po jedan gol... Milan je na kraju pobijedio 3:2 i prošao dalje, ali i 'zakapario' Haugea. Dečko igra na lijevoj strani i ciljano je tražen kao zamjena za Rebića. Sada je izgledno kako će ga zamijeniti dok se Hrvat ne oporavi od nezgodne ozljede.'