'kraljevi' na hrvatski pogon

Otkriven senzacionalni plan Real Madrida; na Santiago Bernabeu uskoro stižu dva hrvatska reprezentativca

18.12.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Španjolski mediji donose kako su čelnim ljudima Real Madrida visoko na popisu prioritetnih pojačanja dva mlada hrvatska reprezentativca. 'Kraljevima' je cilj u ljetnom prijelaznom roku u Madrid dovesti Kyliana Mbappea i/ili Erlinga Haalanda, a potom angažirati Lovru Majera i Joška Gvardiola

Ljetni će prijelazni rok biti senzacionalan, Real Madrid je navodno već sve dogovorio i čeka se samo potvrda transfera u kojem će Kylian Mbappe napustiti PSG te se ukazati na Santiago Bernabeu.

'Kraljevi' su sve snage uložili u taj transfer Mbappea, ali u svojim bi redovima željeli vidjeti i Erlinga Haalanda. To su dvije najveće želje, no klupski čelnici i skauti rade i na još nekoliko pojačanja.

Kako tvrde španjolski mediji, Real vrlo intenzivno prati razvoj dvojice mladih hrvatskih reprezentativaca. Otkrivaju da se radi o Lovri Majeru (23) i Jošku Gvardiolu (19)!

Bivši igrači zagrebačkog Dinama sjajno su se snašli u svojim novim klubovima, Majer u francuskom Rennesu, a Gvardiol u njemačkom Red Bull Leipzigu. Obojica igraju zapažene uloge u svojim momčadima, to nije prošlo nezapaženo pa su u Realu odlučili kako bi bilo sjajno dovesti ih na Santiago Bernabeu što prije.

Vjerojatno je svoju ulogu u svemu imao i Luka Modrić koji je ljudima u Realu zasigurno nahvalio Majera i Gvardiola.

Pojedini izvori navode kako bi Real već u ljetnom prijelaznom roku mogao krenuti u akciju te 'u paketu' kupiti naše reprezentativce. Svima je za oko zapela i 'slučajnost' da Lovro Majer i Luka Modrić imaju iste inicijale (LM), veznjaci su, kreativci, sličnih frizura i fizičke konstitucije, nose broj 10 na dresu...

Kako god bilo, Real Madrid u ljetnom prijelaznom roku prvo mora odraditi kupovinu Mbappea i/ili Haalanda, a tek onda će krenuti u akciju dovođenja dvojice 'vatrenih'.