LOŠA SEZONA ZA PAŠALIĆA

Otišao igrati za prvaka Rusije i time se samo udaljio od nastupa za Hrvatsku na SP-u!

11.05.2018 u 16:57

Bionic
Reading

Mario Pašalić izgubio se u redovima moskovskog Spartaka ovog proljeća i time je ugrozio svoj nastup za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji...

Naš mladi 23-godišnji veznjak pod ugovorom je Chelseaja, no iz sezone u sezonu odlazi na posudbu i pitanje hoće li ikad zaigrati službenu utakmicu za matični klub.

  • +5
Mario Pašalić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon Elchea i Monaca prošle sezone Pašalić je bio odličan u redovima Milana i tako ušao u krug hrvatskih reprezentativaca, no zatim je odlučio karijeru nastaviti na posudbi u Spartaku iz Moskve i to se nije pokazalo kao sjajna odluka.

Iako je dobro počeo i s nekoliko golova skrenuo pozornost na sebe tijekom jeseni, Pašalić se izgubio kod trenera Carrere tijekom proljeća i jako malo igrao, a aktualni prvak Rusije oprostio se od obrane naslova i krunu predao Lokomotivi.

Mario će vrlo vjerojatno ovog ljeta ponovo u potragu za novim klubom, a iako se Rusija kao igračka destinacija činila idealnom za pripremu za Svjetsko prvenstvo, malom minutažom u Spartaku ugrozio je svoje mjesto kod izbornika Zlatka Dalića koji na raspolaganju ima čitav niz odličnih veznih igrača i to je dio momčadi u koji se najteže ugurati u našoj reprezentaciji...