JE LI TO MOGUĆE?

Osumnjičeni ubojica čuva Lea Mesija

02.09.2009 u 17:02

Bionic
Reading

Argentinski novinari došli su do pomalo zapanjujućeg podatka: novi tjelohranitelj Lea Messija Ariel Pugliese je huligan s povećim policijskim dosjeom i osumnjičenik za ubojstvo navijača 2007. godine

Nesumnjivo je da velike nogometne zvijezde trebaju tjelohranitelje i ljude koji će se brinuti za njihovu sigurnost kad napuste krug momčadi, no Leo Messi očito je pogriješio u izboru. Ili nije?

Novinari argentinskog lista Ole prepoznali su na jednoj objavljenoj fotografiji Ariela Pugliesea, mišićavog momka pod nadimkom Crv. I ne bi to bilo ništa strašno da Crv nije jedan od vođa zloglasne skupine navijača Los Perales de Nueva Chicago, koja ima jak utjecaj i u argentinskom krim-miljeu. Jasno, i policija ima pozamašni dosje o njemu, no najstrašnije je to što je dotični Pugliese osumnjičenik za ubojstvo Marcela Cejasa, pripadnika suprotstavljene navijačke skupine Tigres. Cejas je ubijen nakon jedne utakmice 2007. godine i do danas taj slučaj nije zaključen.

Zanimljivo, Crv bi mogao imati i dosta poteškoća u svom poslu osiguranja Lea Messija. Prema argentinskim novinarskim izvorima, tijekom brojnih pucnjava i tučnjava Pugliese je nekoliko puta upucan, a svi meci nisu kirurški izvađeni iz njegova tijela. To mu itekako otežava prolaske carinskih kontrola i brojne rendgenske preglede.