UMJESTO TROJICE SAMO JEDAN

Osipa se srpska dinastija u Man. Unitedu

03.12.2009 u 12:48

Bionic
Reading

Nemanja Vidić kao etablirana zvijezda kluba i Zoran Tošić kao igrač koji krči svoj put prema prvom sastavu u Manchester Unitedu očekivali su ovih dana dolazak i trećeg Srbina u redove engleskog prvaka. Ipak, ostat će bez društva

Mladi Partizanov ofenzivni veznjak Adem Ljajić, u čije su se kvalitete mogli prilikom dvoboja mladih Hrvata i Srba uvjeriti i navijači u Varaždinu, ipak neće postati treći Srbin u Unitedovom dresu.

'Iako smo imali otvorenu opciju dovođenja mladog Ljajića, ipak nećemo realizirati taj transfer. Pažljivo smo pratili njegov razvoj u posljednjih godinu dana, no zaključak je da trenutno imamo dovoljnu koncentraciju kvalitete na svim razinama i da nam nije potreban novi igrač na toj poziciji', stoji u priopćenju na službenoj klupskoj stranici.

Mirror piše i da je Tošić na izlaznim vratima kluba. Iako je upisao pet nastupa za prvi sastav, Ferguson će mu tijekom zime otvoriti izlazna vrata kluba i poslušati potencijalne kupce.

Isti izvor piše i da će tijekom idućeg prijelaznog roka Unitedov fokus biti na jednom pojačanju. Traži se napadač, a prvi pik je Edin Džeko.