NEMA STRAHA U AZERBAJDŽANU

Optimizam u Neftciju: Dinamo nas se boji

21.06.2011 u 09:59

Bionic
Reading

Nogometaš Neftchija i makedonski reprezentativac Slavčo Georgijevski nije bio pretjerano sretan što su kuglice ždrijeba kvalifikacija za Ligu prvaka spojile njegov klub sa zagrebačkim Dinamom. Za razliku od njega na klupskim stranicama Dinamovog protivnika stoji kako se hrvatski prvak 'boji Neftcija'

U Dinamu nisu presretni što će morati igrati protiv Neftchija, no ni u suprotnom taboru nisu s osmjehom dočekali vijest da moraju u Zagreb.

'Nisam još bio u klubu, tako da ne znam kakve su njihove reakcije, ali mogu reći da nisam zadovoljan ždrijebom. Međutim, koliko god je ždrijeb težak nama, toliko je težak i Dinamu', smatra makedonski reprezentativac i član Neftchija Georgijevski.

Šanse za sljedeći krug smatra podjednakima, a naglasio je i da se ne misle predati.

'Kvalitetna smo, kompaktna momčad. Nismo individualci nego kolektiv. Najvažnije je da smo ostali na okupu i da dovodimo pojačanja.'

Progovorio je Makedonac i o bogatašu na čelu njihova kluba:

'Ne znam je li naš gazda Sadigov neki bogataš, mi smo državni klub koji financira naftna kompanija Socar.'

A dotaknuo se i plana priprema Neftçija.

'Trenutačno smo na pripremama u Turskoj, odakle idemo u Austriju, pa u Zagreb.'

Na službenim stranicama azerbajdžanskog kluba stoji da se 'Dinamo boji Neftcija'.

'Dinamovi čelnici dobro su informirani o Neftciju. Znaju da imamo dobre brazilske nogometaše i zvijezdu Emila Mpenzu. Zoran Mamić nam je kazao da trava na njihovom stadionu u Zagrebu nije u dobrom stanju. Također su naglasili da zbog toga igrači ne mogu tehnički igrati onako kako bi mogli i htjeli. Kad se sve zbroji, čelnici zagrebačkog kluba su bili jako zbunjeni i prestrašeni', kazao je za klupske stranice glasnogovornik Elnur Ashrafoghlu.