MUP UPOZORIO

Oprez prilikom kupnje karata za OI u Londonu

17.07.2012 u 15:54

Bionic
Reading

Iz MUP-a su obavijestili o uočavanju većeg broja internetskih stranica koje bi trebalo izbjegavati prilikom kupnje karata i rezervacije smještaja u Londonu, tijekom ljetnih olimpijskih igara

Policijsku obavijest odnosimo u cijelosti:

Poštovani, od 27. srpnja do 12. kolovoza 2012. u Londonu će se održati XXX. Olimpijske igre. London će tako postati prvi grad u kojem su se olimpijske igre održale tri puta. Preko 10.000 sportašica i sportaša iz cijeloga svijeta natjecat će se u 300 sportskih disciplina, a natjecanja će se održavati na ukupno 34 sportska borilišta.

Hrvatska policija je od policijskog časnika za vezu Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske dobila obavijest o većem broju prijevara prilikom internetske kupnje ulaznica i rezervacije smještaja u Londonu.

Naime, pojavio se određeni broj internetskih stranice koje bi trebalo izbjegavati prilikom kupnje ulaznica i rezervacije smještaja za Olimpijske igre u Londonu jer se sumnja da se bave prijevarama i piratstvom.

Savjetujemo svim zainteresiranim da za kupnju karata koriste službenu i ovlaštenu internetsku stranicu www.london2012.com.