AKCIJE U MAKSIMIRU

Opet pozlilo Dinamovoj legendi Štefu Lamzi

04.03.2011 u 15:58

Bionic
Reading

Nogometni klub Dinamo objavio je ulazak u dvije akcije, jednom će se pomoći igračkim legendama iz prošlosti, a drugom obitelji oslobođenog hrvatskog branitelja Tihomira Purde

Na tiskovnoj konferenciji projekte je predstavio Zdravko Mamić, ali nije bilo najavljenog Stjepana Štefa Lamze. Najkreativniji igrač zlatne generacije iz 60-ih jutros je završio u bolnici i nije mogao doći. Pozlilo mu je, ali u klubu poručuju da ga očekuju drugom prilikom.

Mamić je najavio kako će, u suradnji s radio Antenom, otvoriti zakladu za Dinamove legende i da će, najkasnije do 26. travnja kada će u klubu obilježiti 100. rođendan, uplatiti milijun kuna kojim će se pomoći nekada sjajnim igračima koji su danas na rubu egzistencije.

Fond će se puniti i dijelom od prihoda od prodanih ulaznica, pa iz kluba pozivaju sve na prvenstveni dvoboj sa Belupom u subotu u 20,10 sati te na sve iduće Dinamove dvoboje.

Dinamo je izrazio i zadovoljstvo što se vukovarski branitelj Tihomir Purda vratio svojoj obitelji te najavio da će sav prihod od maksimirske utakmice eventualnog finala kupa ići u korist obitelji gospodina Purde, kojega su i pozvali na stadion kao uvaženog gosta.

Zaista lijepe geste maksimirskog establišmenta kojima se pokušavaju donekle napuniti prazne tribine i u javnosti uljepšati slika predsjednika uprave.