IGRALO SE TRI NA TRI!

Opća tučnjava u srpskom finalu

16.06.2010 u 22:43

Bionic
Reading

Košarkaši Partizana i Hemofarma odigrali su drugi dvoboj finalne serije prvenstva Srbije, a Partizan je u Vršcu poveo sa 2:0. Susret je obilježio veliki obračun igrača u zadnjoj četvrtini nakon čega je dvoboj završen igrom trojice protiv trojice

Partizan je nastavio put prema novom naslovu, a najvažniji trenutak meča dogodio se minutu i pol prije kraja susreta. U netipičnom centarskom dvoboju Katić iz Hemofarma laktom je udario Marića iz Partizana, nakon čega je Marić instantno uzvratio.

U trenu su se tučnjavi priključili ostaci petorki i rezervnih igrača, a nakon rijetko viđene tučnjave suci su isključili sve sudionike, pa su na terenu ostala samo po trojica igrača iz svake momčadi.

Partizan se u tom 'haklu' bolje snašao i povećao prednost od četiri koša (dvoboj je završio rezultatom 86:81) od trenutka prekida, a idući meč igra se u petak u Beogradu. Osiguranje će morati biti iznimno spremno budući da navijači Partizana na forumima najavljuju vrući doček agresivnim igračima iz Vršca.

Zanimljivo je da su se igrači istih klubova već masovno potukli. Bilo je to prije pet godina, a 'naslovnu ulogu' u tom incidentu imao je tadašnji centar Partizana Dejan Milojević.

Tučnjava...
...i posljedica