ZAGONETNI ŠPANJOLAC

Španjolac Olmo napokon javno odgovorio na tvrdnju suigrača da sigurno ostaje u Dinamu igrati Ligu prvaka

28.08.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama ovog su se jutra vratili u Zagreb, a novinarima je najzanimljiviji sugovornik bio Dani Olmo koji nije htio potvrditi tvrdnju Izeta Hajrovića da ostaje u Dinamu i nakon završetka prijelaznog roka…

Izet Hajrović na društvenim se mrežama igrao Gerarda Piquea i poput Katalonca u slučaju Neymara prije dvije godine, objavio je fotografiju s Danijem Olmom i ustvrdio da ovaj ostaje u Dinamu, nakon što je izboren plasman u Ligu prvaka.

  • +19
Nogomet; Rosenborg - NK Dinamo; 27.8.2019.; play-off Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Naravno, po dolasku 'modrih' u Zagreb novinari su pohrlili k Daniju Olmu kako bi potvrdili ovu informaciju, ali nisu dobili jasan odgovor.

'Ne znam ništa, ja sam još tu i vidjet ćemo što će biti,' rekao je 21-godišnji Španjolac pred okupljenim mnoštvom pa drugom izjavom probudio nadu Dinamovih navijača:

'Ja hoću igrati Ligu prvaka, zašto ne s Dinamom?'

Na susret s Rosenborgom su se osvrnuli ostali nogometaši maksimirskog kluba.

'Bila je to teška utakmica, ali zaslužili smo prolazak. Momčad diše kao jedan i trud se isplatio. Obećajem da ćemo biti dobri u Ligi prvaka,' kaže junak Amer Gojak.

'Što da kažem. Ušli smo u Ligu prvaka. Neka drugi sad gledaju. Ne zanima me sada kako smo odigrali utakmicu. Presretni smo! Znamo što ovo vrijedi. Puno se bolje nekad igralo, pa se nije prošlo. Nitko neće pitati kasnije kako smo ušli u Ligu prvaka,' naglašava Emir Dilaver.

'Svi će reći možda loša utakmica, ali sad kad se završilo nije nas puno briga. Mislim da smo zaslužili prolaz i mjesto u Ligi prvaka. Pjevali smo, proslavili, jako smo sretni,' dodao je Nikola Moro koji će zajedno sa suigračima sigurno s mnogo zanimanja pratiti ždrijeb u četvrtak u 18 sati.