BILD TVRDI

'Olića tek detalji dijele od Wolfsburga'

17.02.2012 u 13:12

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač Bayerna Ivica Olić po svemu sudeći napustit će München. Naime, njemački Bild piše da s Wolfsburgom treba dogovoriti samo još neke detalje te da će od iduće sezone igrati u dresu 'zelenih'

'Takashi Usami, Breno i Ivica Olić na ljeto odlaze iz Bayerna. Za prvu dvojicu vjerojatno više neće biti mjesta u Säbener Straßeu, dok treći nije zadovoljan ponuđenim novim ugovorom', piše Bild.

Hrvatski nogometaš i sam je nedavno najavio da na kraju sezone vjerojatno napušta bavarski klub. Nije potvrdio da prelazi u Wolfsburg, kako su pisali brojni njemački mediji, a na istom je tragu i Bild.

'Bayern i Olić se ne mogu dogovoriti oko novog ugovora. Hrvat bi trebao prijeći u Wolfsburg, ostali su još samo detalji dogovora. Željeni dvogodišnji ugovor Ivici je ponudio samo Wolfsburg. Postoji opcija automatskog produljenja ugovora s Bayernom, ali to je pod upitnikom jer bi za to Olić trebao nastupiti u 25 službenih utakmica ove sezone, a do te brojke vjerojatno neće doći. Odlazak je blizu', piše Bild.

Zanimljivo je da njemački dnevnik nije spomenuo drugog hrvatskog nogometaša u Bayernovim redovima, Danijela Pranjića. I njemu na kraju ove sezone istječe ugovor, a budući da praktički uopće ne igra, ostanak se čini gotovo nevjerojatnim.