BAVARCI GA TESTIRAJU

Olić uz Perišića u dortmundskoj Borussiji?

07.02.2012 u 09:02

Bionic
Reading

Iako uredno spašava i trener i Bayer, Ivica Olić nezadovoljan je minutažom koju dobiva u bavarskom klubu. No, i takav plijeni pažnju klubova, a sada se za Olića zainteresirala i Borussia iz Dortmunda u kojoj je već Ivan Perišić

Poznato je da hrvatskom napadaču Ivici Oliću na ljeto istječe ugovor s Bayernom, pa i ne čudi da se stalno pojavljuju priče o interesu europskih klubova za 32-godišnjeg nogometaša…

Olić dobiva vrlo malo prilika za igru kod trenera Juppa Heynckesa, a svoje je nezadovoljstvo izrazio i u izjavi za Bild nakon subotnje utakmice protiv HSV-a u kojoj je svojim pogotkom donio Bayernu bod (1:1).

'Potpuno sam spreman, osjećam se dobro i nema razloga da me se ne pusti da igram. Uz to, uvijek sam davao sve za momčad', prenio je Olićeve riječi Bild.

Minhenski dnevnik Tageszeitung u ponedjeljak je donio informaciju da se za Olića navodno zanima i Borussia Dortmund. Aktualni njemački prvak ga vidi kao kvalitetnu zamjenu za Lucasa Barriosa koji je već ove zime želio napustiti Dortmund. No, i sam Tageszeitung postavlja logično pitanje: bi li Olić u Borussiji imao veću minutažu? Uostalom, upravo zbog malog broja prilika i Barrios želi otići iz kluba.

TZ također podsjeća da su za hrvatskog reprezentativca već ranije zanimanje pokazali Wolfsburg, Lazio, Roma i Juventus.