HEYNCKES MIJENJA PLOČU

Olić: U Bayernu i dogodine? Zašto samo godinu dana?

09.01.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić postigao dva pogotka ponajboljem egipatskom klubu, kairskom Al-Ahlyju (2:1), trener Bayerna Jupp Heynckes imao je samo riječi hvale za radišnog igrača iz Davora

Oliću ugovor s bavarskim klubom istječe na ljeto ove godine, pa je često pitanje na koje trener Heynckes mora odgovarati misli li produljiti ugovor 32-godišnjem Hrvatu.

'Što se mene tiče, ništa nam ne stoji na putu k tome. Olić ima ona nešto što drugi napadači nemaju i zato nam je jako vrijedan', rekao je trener Bavaraca te nastavio:

'Ono što plijeni pažnju je njegovo strpljivo putovanje s momčadi, naporan rad i ambiciozno čekanje prilike. Impresioniran sam načinom na koji se Ivica vratio nakon niza ozljeda koje su ga sputavale u posljednjih godinu dana. Imam veliko povjerenje u njega i vjerujem da može uskočiti u momčad umjesto Gomeza kada god zatreba', smatra Heynckes.

Olić neće imati ništa protiv ostanka na Allianz Areni sudeći prema odgovoru na pitanje novinara kojeg je zanimalo dali se može zamisliti još godinu dana u Münchenu:

'Zašto samo godinu dana?' rekao je sa smiješkom hrvatski napadač.